2 december 2022

FÖRETAGSPAKET: Kickstarta med Instagram!

Erbjudande! Gör er bokning innan 31 december och få 20% rabatt på hela paketet (ordnariepris: 13 500 kr).

Instagram är en suverän plattform för er som företag att stärka ert varumärke, nå ut till fler kunder och ge ökad försäljning. Men många kan känna sig vilsna i hur man faktiskt lyckas, och kanalen står helt utan tillväxt. Just sociala medier är vår expertis på Media House by RF – och vi hjälper nu er att kickstarta det nya året med en analys och ny strategi för Instagram!

I paketet ingår:

Ett Introduktionsmöte, 30 minuter
Berätta mer om er bakgrund, erfarenheter och visioner för året. Vad upplever ni är svårt, vad har gett bra resultat?

Nulägesanalys av Instagram
Vi gör en nulägesanalys av vart ni står idag. I analysen går vi igenom statistik, innehåll, biografi och målgrupp.

Förslag på strategiförbättringar & åtgärder
Utifrån vår analys presenterar vi förslag på konkreta verktyg och strategier ni kan tillämpa kopplat till er verksamhet. Det innehåller innehållsstrategi, exempel på bild- och fotomaterial, text och budskap samt biografi och konverteringsinsatser.

Ett Rådgivningsmöte, 1h
Under rådgivningsmötet får ni presentera alla era frågor ni har om Instagram, alltifrån hur plattformen fungerar till era funderingar kopplat till ert företag. Alltifrån frågor som berör statistik, följartillväxt och engagemang till hur reels och Instagram Live fungerar.

Upplägg

Gör er bokning via formuläret nedan. När bokningen är genomförd får ni en bekräftelse via mail. Bokningen är giltig som kontrakt där ni godkänner köpet av paketet. Vi kontaktar er för att boka in ett introduktionsmöte i januari 2023. Leverans av paketet sker under 2 veckor.

Pris: 13 500 kr

Betalningsvillkor

Betalning sker på faktura efter avslutat arbete. På fakturan tillkommer moms på 25% och har 14 dagars betalningsvillkor. Ert företag ska vara registrerat för F-skatt.

Företagspaket

Om oss

Media House by RF är Sveriges ledande medieföretag inom ridsport där vi dagligen hjälper företag och profiler att nå ut med sina sociala kanaler. I paketet får ni hjälp av Rebecka Fredriksson och Nina Aronsson, två specialister (och fantaster) av såväl sociala medier som marknadsföring och varumärke. Rebecka har en stor passion för just företag inom ridsport och tituleras vanligen som ”ridsportens expert på sociala medier”. Nina är utbildad marknadskommunikatör med ett öga för att skapa engagerande sociala kanaler som ger konvertering.