Om oss

Vi är Sveriges största mediebolag inom ridsport

Vi skapar lönsamma affärer inom ridsport genom marknadsföring, PR och digitalt media. Vi stärker ryttares affärsmässiga värde och hjälper företag att nå ut i bruset genom influencer marketing, social media management och utbildning. Vi är experter på kommunikation och kan ridsport som rinnande vatten.

Låt oss prata

Det började med en blogg

Idéen till Media House by RF uppkom när Lina Dolk, på sin tidigare blogg, skrev att det var svårt att få betalt som influencer inom ridsport. Samtidigt som influencers inom mode, skönhet och livsstil utan problem kunde livnära sig på sina kanaler.

Vi tyckte det var väldigt märkligt då människor inom ridsport är en otroligt engagerad och köpkraftig målgrupp.

Detta blev startskottet till vår företagsidé och vårt första steg på vägen blev att lansera en bloggplattform.

Sveriges största hästpodd

Vi lyckades sprida kännedom om vår affärsidé, vilket lockade både företagskunder och nya profiler. Vårt nästa tillskott blev Systrarna Elfstrand och tillsammans med dem lanserade vi deras podcast – som direkt blev Sveriges största hästpodd.

Nu är vi Sveriges största

Med nöjda kunder och nöjda profiler har vi kunnat expandera år för år – och idag är vi Sveriges största renodlade mediebolaget inom ridsport.

Och resan har bara börjat!

VD & marknadschef

Rebecka Fredriksson

Rebecka är företagets grundare och är en kreativ själ som aldrig drabbas av idétorka.

Rebecka har en dubbelkandidat från universitet i ekonomi och är en hästmänniska ut i fingerspetsarna.

Marknadskommunikatör

Nina Aronsson

Nina har ett sällsynt gott öga för design och utformning. Hon ser till att företag bygger starka varumärken i sina egna sociala kanaler.

Nina har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och har en gedigen erfarenhet av branding och social media management.