Vad vi gör

Vi hjälper dig att nå ut i bruset

Media House by RF hjälper företag att synas och höras i branschen. Vi hjälper dig med alltifrån uppdatering av sociala medier, fotografering, ökad försäljning, samarbeten och PR. I bolaget representerar vi några av ridsportens absolut största och mest inflytelserika namn – och vi hjälper dig att hitta ditt företags ultimata match.

Influencer marketing

Samarbeta med branschens största

Effekten av att höra och synas i rätt kanaler, tillsammans med rätt profiler, är ovärderligt för ett företag. Det bygger varumärke, sprider kännedom och genererar ökad försäljning. Men hur väljer du rätt profil för ditt företags målgrupp – och hur gör du för att samarbetet ska bli engagerande?

Vi hjälper er gärna att hitta rätt

Media House by RF representerar några av branschens största namn och matchar ihop rätt profil utifrån ditt företags visioner och varumärke. Vi hjälper er att hitta er ultimata match och skapar ett upplägg som gör samarbetet underhållande och engagerande.

Hos oss hittar ni bland annat Therese Nilshagen, Lina Dolk, Pontus Hugosson, Systrarna Elfstrand – och många fler. Vi finns på alla plattformar och kanaler.

Jag vill veta mer
Marknadsföring & PR

Syns du inte finns du inte

Bygga varumärke och närvaro är avgörande för att göra ditt företag synligt i branschen. Däremot är det en utmaning för många företagare att uppdatera sina egna sociala kanaler regelbundet, och ännu svårare att genomföra fotograferingar eller göra egna pressutskick till media. Tiden räcker sällan till för det som kommer göra ditt företag synligt – men vi hjälper dig!

Vi förverkligar dina idéer

Vi gör att ditt företag effektivt når ut i branschen, både via egna kanaler och genom publicitet i externa medier. Med erfarenhet och ett brett kontaktnät har vi möjlighet att få dig och ditt företag att synas på rätt platser vid rätt tillfälle. Vi skapar en skräddarsydd strategi för just ditt företags specifika behov!

Jag vill veta mer
Föreläsning

Möt våra profiler

Är du intresserad av att lära dig mer om samarbeten, ridning eller någon annan hjärtefråga? Då finns våra fantastiska profiler alltid till hands i form av digital och fysiska föreläsningar samt events. Hör av dig till oss så matchar vi ditt företag med rätt profil.

Föreläsning & coachning

Vi hjälper dig att bli bättre på sociala medier, PR och marknadsföring. Vår VD Rebecka Fredriksson är en erfaren föreläsare och anpassar innehållet efter dina eller ditt företags specifika behov och önskemål.

Psst! Vi erbjuder även möjlighet för enskild coachning för dig som vill bygga ditt personliga varumärke!

Jag vill veta mer