Tjänster

Vi hjälper dig nå ut i bruset

Vi erbjuder tjänster inom:

  • Marknadsföring & sociala medier
  • Influencers & samarbeten
  • Utbildning & coachning

Läs mer om våra tjänster nedanför. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss på contact@mediahousebyrf.se.

Marknadsföring & sociala medier

Vi sköter era sociala medier

De flesta vet att sociala medier är en nyckelfaktor för att lyckas med sitt företag, men tyvärr är det för många ett nödvändigt ont. Det tar både tid och energi från er som företagare – tid ni istället hade kunnat lägga på att utveckla era produkter, administration och tillväxt. Och det är därför vi finns! Vi hjälper er att hålla företagets sociala medier levande så ni kan lägga er tid och energi på något ni brinner för.

 

Så här fungerar det

Om ni är ett nystartat företag erbjuder vi upplägg där ni får en märkbar ökad räckvidd ut till rätt målgrupp. Vi ser till att ert varumärke följer en tydlig röd tråd och skapar intresse. Era sociala kanaler uppdateras i mindre frekvens med fokus på kvalitet framför kvantitet.

För redan etablerade verksamheter gör vi en nulägesanalys av dagsläget och tar fram en uppdaterad strategi. I strategin ingår dels uppdatering av sociala medier och annonsering. Vi sköter därefter era sociala kanaler och er digitala annonsering. Här prioriterar vi ökat engagemang hos er publik och konvertering.

Varje kund hos oss är unik och vi anpassar vårt erbjudande efter er vision och budget.

Jag vill veta mer
Influencers & samarbeten

Samarbeta med branschens största

Vill ni synas med några av branschens största namn? Vi gör det möjligt! Media House by RF representerar några av de mest inflytelserika influencerna och vi hjälper er att ta fram, producera och leverera samarbeten med dessa. All kontakt sker via oss vilket skapar en smidig och professionell kommunikation, där både företaget och influencern är i yttersta fokus.

 

 

Vi hjälper er gärna att hitta rätt

Effekten av att höras och synas i rätt kanaler, tillsammans med rätt influencers och namn, är ovärderligt för ett företag. Däremot kan det vara svårt att komma i kontakt med influencers i ridsporten och veta hur ett samarbete ska utformas för att ge resultat – något vi är experter på! Vi hjälper er att hitta er ultimata match och skapar ett upplägg som gör samarbetet underhållande och engagerande.

I vårt nätverk kan ni samarbeta med bland annat:

Systrarna Elfstrand, nordens största YouTubers inom ridsport.
Pontus Hugosson, en av de mest inflytelserika hästinfluencerna i Sverige.
Lina Dolk, landets framtidslöfte i svensk dressyr.
Therese Nilshagen, en av världens bästa ryttare.

Jag vill veta mer
Utbildning & coachning

Lyft ert företag med utbildning

Vill ni ta ert företag till nästa nivå men behöver lite hjälp på vägen? Då är våra utbildningar något för er! Vi anordnar både digitala och fysiska utbildningar för både privatpersoner och företag. Utbildningarna sker i regel individuellt för att ni ska känna er bekväma att ställa alla möjliga frågor som berör er verksamhet. Här är några av våra populäraste utbildningar:

  • Bygg ett starkt personligt varumärke
  • Lär dig Instagram från grunden
  • Så boostar du ditt varumärke i sociala medier
  • Sociala medier – så lyckas ni nå ut!
  • Så här går du från affärsidé till verklighet

Det går även att boka enstaka föreläsningar inom samma områden.

Bli coachad av oss

För dig som drömmer om att själv bli en influencer, börja arbeta med samarbeten eller starta eget erbjuder vi också personlig coachning! Du får då möjlighet att diskutera med oss vilka utmaningar du står inför och vi kommer med feedback samt råd kring hur du ska ta dig närmare ditt mål. På dina coachninssessioner kommer du möta Rebecka Fredriksson, VD på Media House by RF.

Våra coachningar är primärt till för privatpersoner och kreatörer, men om du som företag även är intresserad av coachning och rådgivning från oss är du självklart välkommen!

Jag vill veta mer