14 december 2022

Våra digitala forum våren 2023

Vill du öka i följarantal, men trots otaliga försök står tillväxten stilla? Eller kanske du inte har knäckt koden för hur man får betalda samarbeten? Eventuellt siktar du mot att bli stor på TikTok? Då är våra digitala forum något för dig!

Våra digitala forum ger dig en unik möjlighet att lyssna och diskutera med oss om hur du lyckas med dina sociala kanaler. Du kommer få lyssna på Rebecka Fredriksson, ofta omnämnd som sociala media-geni inom ridsport, och du får möjlighet att lyfta dina utmaningar samt problem – som vi ger vår input på!

Varje digitalt forum pågår upp till 2 timmar, där möjlighet finns att boka in en personlig sittning med oss i efterhand. Vi på Media House by RF jobbar dagligen med att hjälpa personliga varumärken att växa och skapar lönsamma samarbeten med företag. Och nu kan du få ta del av detta!

5 februari, 18.00 – Skapa tillväxt på din Instagram, starter kit

För dig som vill öka i följarantal och räckvidd på Instagram. I detta forum kommer du få en stabil grund att stå på för att själv ta din Instagram till nästa nivå. Du behöver ha grundläggande kunskap och förståelse om Instagram. Inga krav på följarantal.
Du kommer lära dig:
– Hur Instagram är uppbyggt, funktion och algoritmer
– Beteende hos användare
– Hur du skapar en egen strategi
– Vanliga misstag
– Hur du skapar tillväxt på ditt konto

Du har möjlighet att ställa frågor och diskutera med oss under hela forumet.

12 februari, 18.00 – Samarbeten & PR

För dig som vill jobba professionellt med dina kanaler och få betalda samarbeten till din kanal. Du behöver ha grundkunskap i företagsekonomi och ha kännedom om vad ett samarbete är. Inga krav på följarantal.
Du kommer lära dig:
– Hur samarbeten fungerar i praktiken
– Hur du tar kontakt med företag
– Förhandling & skapande av avtal
– Pris & ekonomi för samarbeten
– Hur du gör ett mediakit som fångar intresse
– Hur du kan skapa PR för ditt varumärke

Du har möjlighet att ställa frågor och diskutera med oss under hela forumet.

19 februari, 18.00 – Lyckas på TikTok!

För dig som älskar rörligt och strävar mot att bli en stor profil på TikTok. Du behöver ha kunskap i hur TikTok fungerar och använder plattformen idag. Inga krav på följarantal.
Du kommer lära dig:
– Hur TikTok är uppbyggt, funktion och algoritmer
– Beteende hos användare
– Hur du skapar en egen strategi
– Vad blir egentligen viralt?
– Vanliga misstag
– Hur du skapar tillväxt på ditt konto

Du har möjlighet att ställa frågor och diskutera med oss under hela forumet.

Pris & bokning

3 125 kr per forum.
7 500 kr för alla tre forum.

Pris är inklusive moms (25%). Betalning sker via faktura efter bokning är genomförd.

Bokning görs via formuläret nedan. När bokningen är genomförd får ni en bekräftelse via mail. Denna gäller som godkännande av köp av paketet. Länk till digitalt forum skickas ut via mail.

Digitalt forum

Om oss

Media House by RF är Sveriges ledande medieföretag inom ridsport där vi dagligen hjälper företag och profiler att nå ut med sina sociala kanaler. I paketet får ni hjälp av Rebecka Fredriksson och Nina Aronsson, två specialister (och fantaster) av såväl sociala medier som marknadsföring och varumärke. Rebecka har en stor passion för just företag inom ridsport och tituleras vanligen som ”ridsportens expert på sociala medier”. Nina är utbildad marknadskommunikatör med ett öga för att skapa engagerande sociala kanaler som ger konvertering.