Tjänster

Vi hjälper dig nå ut i bruset

Vi erbjuder tjänster inom:

  • Varumärkesbyggande & sociala medier
  • Influencers & samarbeten
  • Utbildning & föreläsningar

Läs mer om våra tjänster nedanför. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontakta oss på contact@mediahousebyrf.se.

Varumärkesbyggande och sociala medier

Företag inom häst- och ridsport

Att synas på sociala medier är ett effektivt sätt för företag att nå ut till sina kunder. Men för att lyckas med sin närvaro på sociala medier krävs det en väl utarbetad strategi och att vara på den kanal där just er målgrupp finns. Med en strategi för era sociala medier blir det tydligare för er vilket innehåll ni ska posta och hur ni skapar engagemang bland era följare. Vi hjälper er med långsiktiga helhetslösningar där vi ansvarar för hela processen från skapande av content till redigering, publicering och uppföljning i era sociala kanaler, så att ni kan fokusera på annat.

Om ni är ett nystartat företag erbjuder vi ett upplägg där ni får en märkbar ökad räckvidd ut till rätt målgrupp. Era sociala kanaler uppdateras i mindre frekvens med fokus på kvalitet framför kvantitet.

För redan etablerade verksamheter gör vi en nulägesanalys av dagsläget och tar fram en uppdaterad strategi. Här prioriterar vi ökat engagemang hos er publik och konvertering.

För er som föredrar att sköta driften av era sociala medier inhouse kan vi bidra med en ordentlig genomgång av er sociala medier-strategi eller enstaka kampanjer med både organsikt innehåll och betald annonsering. Våra lösningar anpassas efter just ert företags förutsättningar, behov och budget.

Influencer inom häst- och ridsport

Många hästälskare drömmer om att kunna tjäna pengar på sina sociala medier som influencer. För att det ska vara möjligt behöver du ett starkt personligt varumärke som företag vill samarbeta med. Även du som har en verksamhet som tävlingsryttare eller beridare behöver nå ut till sponsorer, hästägare och potentiella köpare, då behövs en tydlig plan för att du ska nå igenom bruset.

Vi hjälper dig att hitta rätt tonalitet och uttryck i dina sociala medier för att nå rätt följare och öka både engagemang och räckvidd. Om du känner dig osäker på hur de olika kanalerna fungerar hjälper vi dig med personliga föreläsningar och coachningar, självklart skräddarsydda efter din verksamhet och dina mål.

Jag vill veta mer
Influencers & samarbeten

Samarbeta med branschens största

Vill ni synas med några av branschens största namn? Vi gör det möjligt! Media House by RF representerar några av de mest inflytelserika influencerna och vi hjälper er att ta fram, producera och leverera samarbeten med dessa. All kontakt sker via oss vilket skapar en smidig och professionell kommunikation, där både företaget och influencern är i yttersta fokus.

 

 

Vi hjälper er gärna att hitta rätt

Effekten av att höras och synas i rätt kanaler, tillsammans med rätt influencers och namn, är ovärderligt för ett företag. Däremot kan det vara svårt att komma i kontakt med influencers i ridsporten och veta hur ett samarbete ska utformas för att ge resultat – något vi är experter på! Vi hjälper er att hitta er ultimata match och skapar ett upplägg som gör samarbetet underhållande och engagerande.

I vårt nätverk kan ni samarbeta med bland annat:

Systrarna Elfstrand, nordens största YouTubers inom ridsport.
Pontus Hugosson, en av de mest inflytelserika hästinfluencerna i Sverige.
Lina Dolk, landets framtidslöfte i svensk dressyr.
Therese Nilshagen, en av världens bästa ryttare.

Jag vill veta mer
Utbildning & föreläsning

Lyft ert företag med utbildning

Vill ni ta ert företag till nästa nivå men behöver lite hjälp på vägen? Då är våra utbildningar något för er! Vi anordnar både digitala och fysiska utbildningar för företag och personliga varumärken. Utbildningarna sker i regel individuellt för att ni ska känna er bekväma att ställa alla möjliga frågor som berör er verksamhet. Här är några av våra populäraste utbildningar:

  • Bygg ett starkt personligt varumärke
  • Lär dig Instagram från grunden
  • Så boostar du ditt varumärke i sociala medier
  • Sociala medier – så lyckas ni nå ut!
  • Så här går du från affärsidé till verklighet

Boka en föreläsning

Vår VD Rebecka Fredriksson är en van föreläsare inom sociala medier och varumärkesbyggande för både företag och personliga varumärken. Rebecka är både inspirerande, kunnig och lyhörd. Hon har bla föreläst för företagare inom häst- och ridsport på Hästföretagarforum och ATGs talanger.

Vi anpassar föreläsningarna efter era önskemål.

Jag vill veta mer