Tjänster

Vi hjälper er nå ut i branschen

Vi är mediabyrån som är inriktade på hästbranschen. Tack vare vår tydliga branschavgränsning ger det oss en unik spetskompetens. Vi vet både hur man lyckas med sin marknadsföring och hur hästbranschen fungerar. Hos oss hjälper vi er med alla delar i er digitala marknadsföring för att nå er fulla potential!

Läs mer om våra tjänster nedanför. Om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss på contact@mediahousebyrf.se.

SOCIALA MEDIER & ANNONSERING

LYCKAS MED ERA KANALER

Att synas på sociala medier är nästintill ofrånkomligt för varumärken för att nå ut till sin kundgrupp. Men för att lyckas med sin närvaro på sociala medier krävs det att man syns på rätt kanaler och publicerar rätt typ av innehåll som just er målgrupp är attraherad av. För att lyckas med detta krävs det en genomarbetad strategi för sociala medier, något vi gärna hjälper er med!

Med en strategi för era sociala medier blir det tydligare för er vilket innehåll ni ska posta och hur ni skapar engagemang bland era följare. Vi erbjuder både med långsiktiga helhetslösningar där vi ansvarar för hela processen från skapande av content till redigering, publicering och uppföljning i era sociala kanaler. Men erbjuder också med mindre upplägg där vi agerar som bollplank och rådgivare för era sociala kanaler.

Våra lösningar anpassas efter just era förutsättningar, behov och budget!

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

 

SE RESULTAT FRÅN ANNONSERING

För att driva trafik till era kanaler och öka kännedomen om ert varumärke hos er målgrupp är digital annonsering ett utmärkt sätt att gå tillväga. Men för att er målgrupp ska uppmärksamma och reagera på just era annonser behövs det mer än att enbart annonsera ett inlägg utan större eftertanke. Det kräver en förståelse för målgruppens intresse, demografi och en strategi för hur man kan paketera just ert värde för att höras och synas i bruset. Något vi är specialister på!

Vi hjälper er med att ta fram en lönsam annonseringsstrategi till såväl Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok och Google. Vi skapar unika annonser åt er verksamhet som driver trafik till er sida och sprider kännedom om ert varumärke i branschen. Om ni är helt nya med annonsering kan vi också bistå med hjälp att sätta upp annonseringskonton på sociala medier och Google.

Med rätt strategi kommer ni till en låg kostnad kunna se goda resultat.

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

 

Jag vill veta mer
GRAFISK PROFIL & VARUMÄRKE

BYGG ETT STARKT VARUMÄRKE

En grafisk profil är A och O för att bygga ett starkt varumärke. Det definierar hur ert företag ser ut grafiskt, hur ni kommunicerar till er målgrupp och vilka värdeord som genomsyrar ert verksamhet. Med en tydlig och genomarbetad grafisk profil kommer det inge en trovärdighet och legitimitet bland er målgrupp. Det kommer göra att fler väljer just er verksamhet framför era konkurrenter!

Vi hjälper er med att ta fram en grafisk profil som matchar er verksamhet och era tjänster samt produkter ni erbjuder. Den grafiska profilen kommer underlätta för er i flera delar av er verksamhet. Det kommer skapa en råd tråd i alltifrån hur ni väljer att designa er hemsida till att göra inlägg på sociala medier och hur ni talar ut till era kunder.

Med en stark grafisk profil kommer ni bygga ett genuint och trovärdigt varumärke.

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

BLI IHÅGKOMNA I BRANSCHEN

För att höras i branschen och få fler att välja er krävs det att ni har en stark varumärkesprofil. Det vill säga, vilka är ni och varför ska man välja just er? Det här är ofta information många tänker har direkt koppling till den produkt eller tjänst man säljer, men det är mycket större än så.

Genom att bygga en tydlig varumärkesprofilering skapar vi helt enkelt en personlighet till ert varumärke. Det kommer ge ett unikt mervärde till era kunder utöver den produkt eller tjänst ni säljer. I det långa loppet kommer detta vara en av anledningarna till att era befintliga kunder fortsätter att välja er och att nya kunder får upp ögonen för er.

En varumärkesprofiliering går hand i hand med en grafisk profil och hjälper er att definiera de mervärden som ni erbjuder era kunder.

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

Jag vill veta mer
FÖRELÄSNINGAR & KURSER

GE ER VERKSAMHET EN KICKSTART

Vi är vana föreläsare inom sociala medier, annonsering och varumärke! Vår VD Rebecka Fredriksson har en stor erfarenhet från att föreläsa för både stora som små företag, klasser och på event. Rebecka anpassar sina föreläsningar till att både vara inspirerande, kunskapsgivande och intressanta. Hon har bland annat föreläst för företagare inom häst- och ridsport på Hästföretagarforum under Gothenburg Horse Show 2023 och ATGs talanger.

Vi anpassar varje föreläsning utefter era önskemål och behov.

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

LYFT ERT FÖRETAG TILL NÄSTA NIVÅ

Vill ni ta ert företag till nästa nivå men behöver lite hjälp på vägen? Då är våra kurser något för er. Vi anordnar både digitala och fysiska kurser för företag och personliga varumärken. Det går att boka enskilda rådgivningssessioner eller längre dagar tillsammans med flera kollegor från er verksamhet.

Här är några av våra populäraste kurser:

  • Bygg ett starkt personligt varumärke
  • Lär dig Instagram från grunden
  • Så boostar du ditt varumärke i sociala medier
  • Sociala medier – så lyckas ni nå ut!
  • Så här går du från affärsidé till verklighet

Kontakta oss HÄR för att veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt!

Jag vill veta mer