Uppdrag

Mer av vårt arbete med våra kunder

Vi på Media House by RF älskar att vara kreativa och gör alltid det där lilla extra för att ni ska höras och synas i bruset. Under åren har vi jobbat med alltifrån lanseringar, föreläsningar, clinics, följarträffar och mycket mer. Här är ett litet axplock av vårt arbete under åren!

DressagePower

DressagePower arbetar för nytänk inom svensk ridsport och anordnar tävlingar, utbildning och media. Rebecka sköter företagets marknadsföring och sociala medier. Vi arbetar även nära med deras storslagna event DressagePower Horse Show – Sveriges mesta dressyrtävling!

 

HayHorse

HayHorse är en ridsportbutik beläget i Norrtälje som kontaktade oss för hjälp med sina sociala medier och annonsering. Under två månaders period tog vi fram en strategi och ökade synligheten för företaget digitalt. Resultatet blev följartillväxt och ökad försäljning!

 

Holly Sawara

Holly Sawara är ridsportens första vattenavstötande ridbyxor – och valde Media House byRF som mediebolag vid sin lansering. Holly Sawara blev en snackis på Tiktok med över hundratusen visningar innan ridbyxorna ens fanns tillgängliga för köp.

Freelayer

Freelayer är ett revolutionerande hästtäcke med modulär konstruktion. Vi hjälpte företaget att sprida varumärkeskännedom inför lanseringen via sociala medier och digital annonsering. Freelayer blev nominerad som en av branschen Top Innovations på Spoga-mässan 2023!

Meet & Greet

Tillsammans med Galloping Goop anordnade vi en följarträff i deras monter under Stockholm International Horse Show. På plats fick hundratals följare och fans möta systrarna Elfstrand. Det blev enormt stor uppslutning till träffen för att möta Elfstrand och veta mer om Galloping Goop!

ATG

Rebecka genomförde en coachning och föreläsning för ATG´s Talanger gällande sociala medier och personligt varumärke, för att hjälpa talangerna arbeta proffesionellt med sitt varumärke

Clinic

Under 2021 anordnade vi en kändistät clinic tillsammans med Therese Nilshagen och på plats red Lina Dolk, Charlotta Lundblad och Felicia Bermar Vistedt. Clinicen fick hundratals besökare och ett helt reportage om sig i Tidningen Ridsport.