Uppdrag

Vi älskar våra kunder

Vi på Media House by RF älskar att vara kreativa och gör alltid det där lilla extra för att ni ska höras och synas i bruset. Under åren har vi jobbat med alltifrån lanseringar, föreläsningar, clinics, följarträffar och mycket mer. Här är ett litet axplock av vad vi kan erbjuda er!

Revolutionrace

Under flera år har Revolutionrace samarbetat med våra profiler på Media House by RF. Det började med ett enstaka samarbete och har utvecklats till längre kampanjer med Lina Dolk, Systrarna Elfstrand, Charlotta Lundblad och många fler av våra influencers.

Clinic

Under 2021 anordnade vi en kändistät clinic tillsammans med Therese Nilshagen och på plats red Lina Dolk, Charlotta Lundblad och Felicia Bermar Vistedt. Clinicen fick hundratals besökare och ett helt reportage om sig i Tidningen Ridsport.

Holly Sawara

Holly Sawara är ridsportens första vattenavstötande ridbyxor – och valde Media House byRF som mediebolag vid sin lansering. Holly Sawara blev en snackis på Tiktok med över hundratusen visningar innan ridbyxorna ens fanns tillgängliga för köp.

Breakit

Hippocrates är Sveriges största leverantör av affärssystem till hästnäringen och en av våra PR- samt sociala medier-kunder. Genom oss fick Hippocrates en stor intervju och eget uppslag i affärstidningen Breakit.

Följarträff

Tillsammans med Galloping Goop anordnade vi en följarträff i deras monter under Stockholm International Horse Show. Hundratals besökare kom till montern och även fotografer anslöt sig till träffen.

ATG

Rebecka genomförde en coachning och föreläsning för ATG´s Talanger gällande sociala medier och personligt varumärke, för att hjälpa talangerna arbeta proffesionellt med sitt varumärke

Kollektion med Lina Dolk

OKAY´S är ett finskt företag som designar högkvalitativa väskor och accessoarer, och gjorde en helt egen kollektion med vår profil Lina Dolk. Kollektionen blev omskriven i media och fick en stark koppling till Lina Dolks varumärke.