Vi är mediabyrån som kan häst & ridsport!

Låt oss prata
Utmärkelser & PR
Ett av Sveriges mest spännande företag
2020
103-listan
2020
Guldtuben
2021
Guldpodden
2021
Dagens Industris VD-nätverk
2022

Det här gör vi

Ridsporten är en unik bransch att vara verksam i både som hästälskare, influencer och företag. För att nå ut i branschen behöver man förstå hur ridsporten faktiskt fungerar i kombination med hur man lyckas med sin marknadsföring – någonting som vi på Media House by RF är experter på! Vi hjälper  både företag och personliga varumärken med varumärkesbygge, sociala medier och influencer-samarbeten.

Vi erbjuder både långsiktiga upplägg där vi hjälper till med regelbunden uppdatering av era sociala medier, skapande av content och annonsering, samt tidsbegränsade uppdrag där vi tar fram strategier för sociala medier. Vi erbjuder också utbildningar och föreläsningar.

Läs mer om vad vi erbjuder nedan!

Sociala medier

Företagare inom häst- och ridsport

Behöver ni se över er strategi för sociala medier för att attrahera rätt följare och öka er räckvidd? Vill ni etablera er på TikTok, lära er att klippa snyggare Reels, eller driva annonskampanj i sociala medier eller på Google?

Vi hjälper både etablerade och nya företag med en tydlig sociala medier-strategi för att ni ska nå rätt målgrupp och öka era mål! Vi erbjuder långsiktiga helhetslösningar där vi ansvarar för hela processen från skapande av content till redigering, publicering och uppföljning i era sociala kanaler, så att ni kan fokusera på annat. För er som vill sköta era sociala medier inhouse hjälper vi er med en tydlig strategi efter era förutsättningar och behov.

Personligt varumärke eller influencer inom häst- och ridsport

För dig som drömmer om att själv bli en influencer, börja arbeta med samarbeten eller starta eget erbjuder vi strategier för ditt personliga varumärke och dina sociala medier! Även du som har en verksamhet som tävlingsryttare eller beridare behöver nå ut till sponsorer, hästägare och potentiella köpare, då behövs en tydlig plan för att du ska nå igenom bruset.

Du får möjlighet att tillsammans med oss diskutera vilka utmaningar du står inför och vi kommer med råd och coachning för hur du ska ta dig närmare just ditt mål.

Ta reda på mer

Influencers & samarbeten

Effekten av att höras och synas i rätt kanaler, tillsammans med rätt profiler, är ovärderligt för ett företag. Men hur väljer du rätt profil för ditt företags målgrupp?

Vi hjälper er att hitta rätt! Media House by RF representerar några av branschens största namn och matchar ihop rätt profil utifrån ditt företags visioner och varumärke.

Hos oss hittar ni bland annat Therese Nilshagen, Lina Dolk, Pontus Hugosson, Systrarna Elfstrand – och många fler.

Ta reda på mer

Utbildning & föreläsning

För er som vill stärka era kunskaper inom marknadsöring erbjuder vi skräddarsydda utbildningar och föreläsningar.

Vi anordnar både längre utbildningar för företag som vill stärka kompetensen intern, men även kortare kurser för medarbetare och privatpersoner.

Vår VD Rebecka Fredriksson är en van föreläsare inom sociala medier och varumärkesbyggande både för företag och personliga varumärken. Rebecka har bla föreläst för företagare inom häst- och ridsport på Hästföretagarforum och ATGs talanger. Vi anpassar föreläsningarna efter era önskemål.

Ta reda på mer

Våra kunder